Kategorier
Hälsa

Kiropraktor hjälper patienter på Kungsholmen

Ibland vid ont i kroppen kan man instinktivt känna att något ligger fel. Då är en kiropraktor på Kungsholmen det självklara valet för att slippa smärtan.

Anton vaknade med en fruktansvärd smärta i ryggen. Det var knappt att han kom ur sängen. Hans fru Ida skojade med honom om att män alltid är så pjoskiga, men verkade inse att hans besvär var äkta. Hon sa att han skulle söka hjälp, men han sa att han bara behövde vila lite grann så skulle det gå över.

Han hade visserligen hört att man skulle röra på sig om man fick ont i ryggen. Att vila bara kunde göra allt värre. Men just nu struntade han i det för varje liten rörelse gjorde att han ville skrika. Några timmar senare kom frun in och sa att hon bokat tid hos en kiropraktor på Kungsholmen för att få bukt med problemet.

Kiropraktor, kan de hjälpa?

Motvilligt lät han sig övertalas och började den mödosamma aktiviteten med att klä på sig ytterkläderna. För tiden han fått var en avbokning och tog han inte den skulle han få vänta. Till sist satt de i bilen medan Ida kryssade sig fram till kliniken där hon släppte av honom för att hitta en parkering.

Anton han inte sätta sig innan hans namn ropades upp. Skeptiskt tittade han på den unga kiropraktorn. Anton lades ner på britsen och kiropraktorn letade efter ett bra grepp. Ställde en fråga och knyckte till innan Anton hann reagera. Några minuter senare kom han ut i väntrummet med spänst i stegen och all smärta var som bortblåst.