Om oss

Vi som skriver på den här sidan brinner för hälsa, skönhet och inre välmående. Vi kommer här att ge tips, råd och inspiration om alla dessa tre ämnen. Hur kan du ta fram dina fina drag i ansiktet, vilken håruppsättning passar och vilka produkter hjälper dig att få en härlig lyster?

Vi gör tester, betygsätter produkter och visar upp tips på hur du kan skapa exempelvis hudkrämer och ansiktsmasker av saker som du har i ditt kylskåp. Här kommer vi även att titta närmare på skönhetsindustrin. Vilka behandlingar finns, vilka fungerar och vad ska man tänka på inför ett ingrepp eller en injektion av exempelvis botox? Vi går igenom allt från grunden – på ett opartiskt och objektivt sätt.

Vi kommer även att ge tips om träning. Många idag rör sig för lite och vi vill ändra på detta. Våra kroppar är gjorda för rörelse och dessutom mår våra hjärnor bra av att fysisk ansträngning. Dags att rensa huvudet? Det finns inget bättre sätt att göra detta på än att besöka gymmet, springa i spåret eller genom att bara ta en rask promenad. Vi ska testa olika träningsformer och ge dig en bra bild av vilken som passar dig, din kropp och din vardag.

Mat är även det något som försummas i vårt samhälle. Många äter sämre mat och då detta sker på daglig basis så exponeras man för sjukdomar och övervikt. Vi ska här ge recept och tips på mat som är lätt att laga, som är bra för kroppen och som heller inte kostar så mycket pengar. Det är dags att påbörja resan mot ett bättre liv – och vi vill gärna vara med dig. Välkommen!