Kategorier
Skönhet

Din frisör finns i Uppsala

Vill du ha en bra frisör i Uppsala ska du hålla lite utkik och höra dig för med vänner och bekanta. Lyssna på vad de uppskattar hos sina frisörer och leta sedan efter din frisör i Uppsala.

Att hitta sin egen frisör är inte alltid det lättaste. Du vill säkert att allt ska stämma. Att hen förstår hur du vill ha ditt hår och att hen är inkännande och lyssnar på dig. Att går till sin frisör är lite av en terapitimme. Det är där, när du blir bortskämd och omhändertagen, som du kanske kan släppa ut dina tankar och känner att du har någon som lyssnar uppmärksamt på dig utan att komma med så många förslag på lösningar. Att bara bli lyssnad på är en gåva. Den får du gratis hos din frisör. Tur för oss alla att en frisör i Uppsala inte tar dubbelt betalt.

En duktigt frisör kan allt om hår och människor

Du som är frisör i Uppsala behöver kunna allt om hår och människor. Det är bra om du gillar att umgås med och lyssna på alla de människor du kommer att möta under din arbetsdag. Ditt sinne för att vara kreativ när det gäller frisyrer och ha fingertoppskänsla för vilken som skulle passa din kund, kommer att vara avgörande för hur många kunder du får med tiden. Alla vill ju se bra ut, men väldigt många går till frissan för att få en skön avkoppling och bli lite omhändertagna. Se till att du kan allt det där.